The Escape!
Tidsåtgång 1-1,5 timme
Antal deltagare: Obegränsat
Övrigt: Aktiviteten genomförs på engelska vilket gör att den även passar utmärkt för internationella grupper.

Escape-Room-spelen började som digitala äventyr och blev snabbt till verkliga upplevelser runt om i världen där spelarna låstes in i ett rum och måste avslöja ledtrådar och dolda objekt för att lyckas fly.
Nu tar vi dessa utmaningar till er genom spelet;
Escape - en mobil version av Escape Room!
Aktiviteten genomförs på plats hos er, det enda ni behöver på plats är bord och stolar till deltagarna (1 bord med stolar/lag), resten har vi med oss.
Beroende på gruppstorlek så delas ni in i mindre grupper/lag som alla får identiskt spelmateriel.
När nedräkningen startar gäller det för deltagarna att undersöka, lösa problem, tänka till, samarbeta, knäcka kluriga gåtor, lösa praktiska utmaningar och lägga ihop mer än bara 2 och 2 för att lyckas "ta sig ut" innan tiden är slut.

Mysteriet:
Ni befinner er i början av 1900-talet och ni är de lyckliga vinnarna av en gratis vistelse på en fantastisk SPA-anläggning.
Den berömda Doktorn har förfinat och förbättrat de senaste SPA-behandlingarna och avkopplingsmetoderna för människor med hög social status.
När deltagarna anländer till Doktorns SPA verkar dock allt inte riktigt vara vad det utger sig för…
Målet:
Samarbeta inom gruppen/laget för att upptäcka den mörka hemligheten bakom Doktorns SPA genom att hitta ledtrådar och lösa pussel/klurigheter.
Men var försiktig….i berättelsen har dörrarna stängts och låsts bakom er, kommer du och dina lagkamrater att upptäcka hemligheten och hinna fly från rummet innan tiden går ut?


Pris: startavgift 6.500:- + 95:-/person
Priser exkl moms
pic3793921 2Escape